TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tű a szénakazalban - ötödik rész

2013.12.18. 14:36 td_adamrepa

12_BigfootSilva-2.jpg

A UFC Fight Night 33 eredményei csak kikerültek végül és sajnos, a TRT engedély ellenére Bigfoot elhasalt a Mark Hunt elleni meccs utáni teszten. A UFC egyik képviselője által kiadott közlemény szerint Silva orvosilag jóváhagyott TRT kúrán van és a terápia előírásainak megfelelő határokon belül mozgott a meccset megelőző teszteken, azonban a meccs napján lévő teszt a határ feletti értékeket mutatott.

Véres, sokak által az év küzdelmének kikiáltott meccsük után óriási pozitív visszhangot kaptak a rajongóktól és a médiától, Dana White pedig - a döntetlen ellenére - mindkettőjüknek megadta a győzelemért járó bónuszt, sőt, örömében felvetette, hogy mindkettőjüknek vesz egy saját szigetet. Ez a jutalom azonban elmarad. Helyette Bigfoot 9 hónap eltiltást kapott, elvették az 50.000 USD bónuszt, melyet az est küzdelme címért kapott és Huntnak adják. Ezen felül az eredményt törlik mérlegéről (no contest-re változtatják), míg Hunt mérlegén döntetlen marad.

Silva értékei állítólag nagyon alacsonyak voltak a gála előtt, ezért egy doktor gyakoribb kezelést javasolt. Erről az email váltásról azóta Silva a Facebook oldalára is kirakott képeket. Bigfoot egyszer már kapott egy 1 évre szóló eltiltást, amit sikertelenül támadt meg a bíróságon. Ügyvédje állítása szerint egy teljesen legális táplálékkiegészítő volt az akkori ok, ami tesztoszteron-fokozót tartalmazott. Menedzsere elmondása alapján Bigfootnál 2007-ben, egy meccs után diagnosztizáltak akromegáliát és emiatt szedte a kiegészítőt. Ezen meccs előtt hozták tudomására, hogy egy jóindulatú, folyadékkal teli ciszta van agyalapi mirigyében, aminek következtében nagy mennyiségű növekedési hormon áradt szervezetébe, ez pedig végül kezei és fejének megnagyobbodásához vezetett.

A történtekkel kapcsolatban nem teljesen egyértelmű minden, azonban nagyon szerencsétlen eset, ami egy fantasztikus meccs eredményét árnyékolja be most kicsit, függetlenül attól, hogy ki és hol hibázott.

bellator_Doug_Marshall.JPG

Pár napja röppent fel a Bellator 109-es gálával kapcsolatban, hogy az Alexander Shlemenko ellen küzdő Doug Marshall tiltott anyag miatt szintén eltiltást kapott. Az érdekesség, hogy az atlétikai bizottság sem az anyagról, sem az eltiltás hosszáról nem nyilatkozott. Itt is tesztoszteron lehet azonban a ludas, mert Marshall nemrégiben kapott engedélyt tesztoszteron használatra. Ezzel Marshall a második, akit valamilyen tiltott anyaggal elkaptak a Bellatornál, mindjárt Steven Artoff után, aki még a júniusi, 98-as gála után bukott le, mert valami zöldet szívhatott, ami nem dohány... Szerencsétlen eset, mivel az idei 25 Bellator gálából 11-en volt teszt, így könnyen lehet, hogy vannak olyanok, akik inkább érdemelnék meg ezt a nem-kívánt rivaldafényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr775697543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása