TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Az M-1 váltósúlyú bajnokával erősít az UFC

2013.12.17. 14:35 td_titusz

Rashid-Magomedov.jpg

Nem nevezhető gyengének a váltósúlyú mezőnye az UFC-nek, de nem állnak meg vegasi főhadiszálláson, tovább erősítik a "névsort". Ezúttal az igen impozáns, 15-1-es mérleggel rendelkező dagesztáni születésű (ami ugye ma már Oroszország) harcost, Rashid Magomedov-ot szerződtették. Rashid a szépen fejlődő, komoly gálákat rendező szervezet, az M-1 Global váltósúlyú bajnokaként érkezik Amerikába. Magomedov 2008 óta profi, egyetlen vereségét megosztott pontozással szenvedte el, még 2010-ben. 15 győzelméből 7 ért véget kiütéssel, jelenleg 8 győzelmet hozott zsinórban.

Ha minden igaz, akkor 2014. február 1-én lép majd szorítóba, a veretlen Tony Martin (7-0) ellen, az UFC 169 gálán, melyen két címmeccset is láthatunk majd, Dominick Cruz, és José Aldo részvételével. Mit gondoltok, mire fog menni az orosz harcos az amerikai terepen? Folytatni tudja eddigi szériáját? Az UFC váltósúlyú vize GSP kiesésével így is felkavarodott, igazi rajzás várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755692841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása