TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jacaré: Megvan a stílusom ahhoz, hogy legyőzzem Weidman-t

2013.12.16. 09:49 td_hriczuakos

RonaldoSouza_crop_exact.jpg

Az év utolsó UFC gáláján nem is lehetne más a főmérkőzés, mint a nyár, és az idei év egyik, ha nem a legnagyobb meglepetésének visszavágója Anderson Silva és Chris Weidman között. Amíg Silva uralkodása idején kevés lehetséges kihívójelöltről beszélhettünk, addig az utóbbi időben ez a szám jócskán megnőtt. Elég csak Belfort-ra, vagy a nemrégiben középsúlyba fogyasztó Machida-ra gondolni, de itt van még Mousasi, vagy éppen Jacaré Souza is (sőt, elképzelhető, hogy Shogun is súlycsoportot vált). Az szinte biztosra vehető, hogy amennyiben Anderson visszanyeri a bajnoki címet, ismételten megcsappan a kihívók száma, hiszen a fentebb említett brazil harcosok aligha fognak Silva ellen küzdeni. Weidman győzelme esetén viszont mehet tovább a körforgás, aminek egyik győztese Jacaré Souza lehet, aki így nyilatkozott egy Chris elleni esetleges mérkőzésről:

„Az én stílusom tökéletes ahhoz, hogy bárkit legyőzzek, beleértve Weidman-t is. Sok ember nem hisz még a képességeimben, de nekem jól van ez így. Még mindig sokat kell bizonyítanom, hisz csak 2 meccsem volt az UFC-ben, de garantálhatom, hogy bármire készen állok, hogy bebizonyítsam, megvan mindenem ahhoz, hogy bajnok legyek.”

Jacaré legközelebb jövő év februárjában lép ismét a ketrecbe, mikor is Brazíliában találkozik Francis Carmont ellen. Ugyan ezen az estén küzd meg egymással Mousasi és Machida, így elképzelhető, hogy a 2 mérkőzés győztese végül egymással találkozik, hogy új kihívót keressenek Weidman vagy Silva számára.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr465693556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása