TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on Fox 9: Johnson vs. Benavidez 2

2013.12.13. 16:29 td_adamrepa

UFC_on_FOX_9fblike.jpg

Akciódús gálának nézhetünk elébe holnap: Demetrious Johnson, Joe Benavidez, Urijah Faber, Michael McDonald, Chad Mendes, Joe Lauzon, Edson Barboza, Pat Healy,  Scott Jorgensen, Sam Stout.. Soroljuk még?

Benavidez másodszor fut neki, hogy megpróbálja Johnson légsúlyú övét elszedni, a bónusz-vadász Joe Lauzon (ennyit csak Anderson Silva szedett össze) Mac Danziggal találkozik, a három súlycsoportot is megjárt és nem-címmeccsekben 10 éve veretlen Urijah Faber pedig egy fiatal, feltörekvő és a sikerre nagyon éhes harcossal lép majd a ketrecbe Michael McDonald személyében.

A gálán több Team Alpha Male harcost is láthatunk egyébként, akiktől ha minden igaz, nagy dolgokat remélhetünk. A csapatot még Faber hozta létre, de igazán nagy sikereket a volt UFC harcos Duane Ludwig érkezése után kezdték elérni. Mióta Ludwig lett az edző a csapat tagjai (Faber, Benavidez, Mendes, Castillo - mind harcolnak az este!) számokkal bizonyíthatóan erősen javultak minden területen. Ludwig 2012 Decemberében érkezett, azóta pedig a csapat 39%-val többször nyert, 94%-val nőtt a befejezési arányuk (a KO/TKO-k 151%-val javultak), a fejre mért erő-ütések pontossága 31%-val nőtt, a leütési arányuk 153%-val javult, de még a földre-viteleik is 112%-val hatékonyabbak lettek. Lehetne még folytatni, de igazából a lényeg már kiderült: nem érdemes ellenük fogadni.

Lauzon mindig érdekes, agresszív. A rajongók és a cég egyik nagy kedvence. Nem véletlen, hogy meccseivel a megnyert bónuszok terén az egyik rekorder. Nyerjen vagy veszítsen, senki sem fog unatkozni!

Összességében elmondható, hogy a KO-k és subok nagy számban garantáltak az estére!

UFC_on_FOX_9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr155689700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása