TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun még nem döntött a jövővel kapcsolatban

2013.12.08. 13:11 td_hriczuakos

Shogun-after-a-particularly-rough-interview.-Getty.jpg

Hétvégi, Te Huna elleni győzelme előtt alaposan rezgett a léc Shogun alatt, aki 2 zsinórban elszenvedett veresége után próbált meg visszakapaszkodni Ausztráliában. Nem volt biztos, hogy lemegy középsúlyba, avagy visszavonul, amiről Dana is beszélt nemrégiben. Viszont Te Huna ellen ismét a régi, gyilkos Rua-t láthattuk a ketrecben, aki egy ütésből elaltatta az új-zélandi bunyóst, úgy, ahogyan azt tőle már rég nem láthattuk. A jövő tehát még kérdéses, ám valószínűleg nem a visszavonulás foglalkoztatja Shogun-t, sokkal inkább az, hogy melyik súlycsoportban is folytassa tovább:

„Valójában most szeretnék egy kisebb szünetet. De ha az UFC szeretné, hogy ismét harcoljak, akkor megteszem. 3 felkészülési időszakon mentem keresztül, úgy volt, hogy Lil Nog ellen találkozom, ám abból végül nem lett semmi. Aztán volt a Sonnen elleni meccs, és a mostani. Emiatt szeretnék most egy rövid szünetet, hiszen jelen pillanatban senkire sem gondolok, mint következő ellenfél. De nem zárok ki semmit, csak most szeretném ünnepelni a győzelmemet.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr985681310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása