TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei: Sonnent nem bántják Brazíliában, csak én fogom

2013.12.04. 09:56 td_axl

wanderlei.jpg

Miután kiderült, hogy Chael Sonnen és Wanderlei Silva vezeti majd a TUF Brasil 3 évadát, és az is biztossá vált, hogy brazil srácokat edz majd Sonnen Dél-Amerikában, sokat találgatják, hogy viszonyulnak majd a brazilok az Amerikai Gengszterhez. Sonnen ugyanis mesterien építette brandjét az elmúlt években, melyhez trash talk elemeket használ, nem kímélve a brazil harcosokat és magát Brazíliát sem. Ez a marketing valaki számára átlátható és világos, hogy Sonnen meccseket szerzett ezzel magának, mások pedig komolyan vették Chael szavait, ezért kap fenyegetéseket Brazíliából. Sonnen muterja nyilatkozta is, hogy ne engedjék bántani fiát, az UFC erről biztosította, ahogy most leendő ellenfele, Wanderlei SIlva is. Pontosabban szerinte Sonnen-nek baja esik majd, de a megfelelő helyen és időben, még pontosabban: Wandy érti a viccet, csak nem szereti.

Sonnen 100%-os biztonságban lesz Brazíliában. Egy valaki bántja majd, ez pedig én leszek, más nem érhet majd hozzá. Brazília más ország, mint az USA. Ha egyszer a szádra veszel valakit, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy egy nap találkoztok, szemtől-szemben, és akkor is fel kell vállalnod a szavaid. Ha ekkor már azt mondod, hogy ez csak vicc volt...ez csak neked volt vicc, nem nekem és az országomnak sem. Ennek ellenére ne aggódj, nem esik bántódásod nálunk, a számlát júniusban nyújtom be az oktagonban. Nem szeretem az ilyen fake embereket, nem szeretem a vicceket sem. Fizetned kell minden tiszteletlen szóért, amit velem kapcsolatban mondtál.

"

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545675094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása