TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gonzaga hisz benne, hogy bárkit képes legyőzni a nehézsúlyú mezőnyben

2013.12.01. 18:24 td_hriczuakos

320002361_640.jpg

2007-ben Gabriel Gonzaga véghez vitte azt a bravúrt, melyre azelőtt nem sokan fogadtak volna: saját fegyverével, egy fejrúgással küldte padlóra Cro Cop-ot. A győzelem olyannyira értékes volt, hogy Gabriel következő mérkőzése már egy nehézsúlyú címmérkőzés volt Randy Couture ellen, ahol azonban a 3-ik menetben TKO-vereséget szenvedett. Innentől kezdve „Napao” teljesítménye hullámzóvá vált, melynek köszönhetően menesztették a szervezetből. Nem kellett sokat várnia a visszatérésére, hiszen az UFC 142-n ismét a nagyoknál találta magát, ahol a veretlen Ednaldo Oliveira-t intézte el, aztán Ben Rothwell is Gonzaga áldozata lett. Travis Browne ellen meglehetősen vitatható módon kapott ki, de az újbóli vereség nem rendítette meg a brazilt, aki 2 zsinórban begyűjtött győzelemmel hívta fel magára a figyelmet, miszerint igenis számolni kell vele a nehézbombázók súlycsoportjában:

„Hiszek benne, hogy bárkit képes vagyok legyőzni, de ha eljön az idő, a szerencsére is szükség lesz. Egy váratlan, mérkőzés közbeni baleset miatt veszítettem Randy ellen, és hiszem, hogy a dolgok másként is alakulhattak volna, ha nagyobb szerencsém van. Cain egy kemény harcos, de mindenki a bajnokra néz fel, és az ő mozdulatait tanulmányozzák. Van pár kiskapu a játékában, amire fel tudnék készülni...

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr265667802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása