TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Glory 12 New York eredmények és gif gyűjtemény

2013.11.24. 15:48 td_axl

glory-12_1.jpg

Ahogy arról már eddig számtalanszor beszámoltunk, a Glory terjeszkedése a többször bepróbált USA-i piacon első, talán bátortalan tapogatózásain kezd tovább lépni, a Glory 12 New York-ban ugyanis olyan bunyókat és meglepetéseket hozott, amire a kick-box világ felkapja a fejét. All in-t tol a szervezet a SPIKE TV megjelenésekre, a könnyűsúlyú négyes torna kész volt elégetni bárkit a nagyok közül, ez pedig be is jött! Nem mellesleg a főmeccs az amerikai kick-box középsúlyú csillagképzője volt, na de menjünk csak sorjában.

Vagyis mindjárt a legnagyobb what the fuck jön, ugyanis a könnyűsúlyú torna a király, Giorgio Petrosyan eljövetelét is hozta. A Doktor 2003 óta tartó pályafutása során csupán egyszer, 2007-ben kapott ki, nem véletlenül a kick-box legnagyobbjai között foglal helyet. Sokan a tornát is csak egyfajta formalitásnak vették, hogy eladja a szervezet a gálát az USA-ban, mert bár Andy Ristie kemény srác, de előzetesen nem jelentett hatalmas veszélyforrást a bajnokra. Küzdelmük első két menete ezt igazolta is, Petrosyan hozta megszokott játékát, de a harmadikat Ristie meghúzta, növelte a nyomást és kicsapta a bajnokot!

A másik ágon Davit Kiria továbbra sem tudta kamatoztatni valódi tehetségét, ahogy előző küzdelmük során, most sem pörgött fel Robin van Roosmalen ellen, aki pontozással szépen vitte is a bunyót. Vagyis Ristie vs Roosmalen döntő következett. 

Ezt megelőzően még érkezett egy kis nehézsúlyú mészárlás. Ben Edwards szeptemberben nyerte meg a KOK nehézsúlyú címet Cătălin Moroșanu ellenében, hajnalban pedig Jamal Ben Saddik ellen jött. Jamal tavaly decemberben robbant be a köztudatba, mikor egy este alatt lerendezte Zimmermant és Bonjaskyt, de azóta oda-vissza erőszakolják. Duke Roufus szerint az Edwards elleni meccse hajnalban az Ali vs Foreman bunyókat idézte, én ilyen hasonlatokkal finoman szólva nem dobálóznék, maradjunk annyiban, hogy látványos volt a küzdelem a meghódítandó közönség számára, Jamal a harmadikban komoly büntetés után terült el.

A könnyűsúlyú torna döntőjébe aztán Andy Ristie ha már sokkolta hajnalban egyszer a világot, akkor miért állt volna meg egészen a cím megszerzéséig? Roosmalen az elsőben lement ellene, de még folytatni tudta, hogy a másodikban túl sok legyen számára Andy nyomása, egy balos állon érte, nem tudta folytatni a küzdelmet, ezzel pedig Andy Ristie felült a trónra. Borítékoltnak látok a közeli jövőben egy visszavágót Petrosyan ellen.

Joe Schilling friss középsúlyú bajnokként érkezett, hogy megküzdjön amerikai honfitársa, Wayne Barrett ellen. A cím nem volt terítéken, presztízs kérdéskörében viszont igencsak felpörgött srácok érkeztek a ringbe, hogy egy mocskos jó bunyót hozzanak össze. Barrett komolyat dolgozott az első menetben, szintre frusztrálta a bajnokot, a másodikban pedig kétszer földre is küldte a bajnokot. Joe teljesen kész volt, de nem adta fel, a harmadikban pedig bomba térdessel ment be Barrett arcába, aki az utolsó pillanatban tudta csak folytatni a rászámolás során. Harcosok találkoztak a ringben, a csatát pedig Barrett nyerte egyhangú pontozással. 




A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr285653738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása