TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator 108: Rampage KO-val mutatkozott be

2013.11.18. 15:30 td_axl

rampage_beltran.jpg

Tudom, ezzel még tartozom az előző hétvége eseményei közül. A jó öreg Rampage Jackson bemutatkozott a Bellatorban, mindezt eredetileg Tito Ortiz ellen tette volna, de Tito sérülése miatt Joey Beltran ellen ment. Egyáltalán csodálom, hogy a zsírosnak beígért PvP gála lemondása után ingyenes műsoron lehozta bunyóját Jackson, mert arra ugye emlékszel még, hogy az UFC-vel többet között az volt a baja, hogy nem fizetnek eleget. Nos, itt jó, ha töredékét kapta a buliért. Mert sem PvP nem volt, sem pedig neves ellenfél, már elnézést Joey. Az igaz, hogy szintén UFC-t megjárt arcról van szó, de ha Joe Silva őt ajánlotta volna Rampage-nek mondjuk fél éve, akkor minimum kiröhögte volna.

Na de változnak az idők, Jackson pedig jó érzi magát elmondása szerint, a Pride Fc időszaka rémlik neki, már ami a KO iránti éhségét illeti. Ezt el is adta Beltran ellen, mindjárt az első menetben. Joey ugyan próbálkozott elmozogni, meg a rácsoknál ölni a bulit, Rampage azonban nem túl szép, de annál rombolóbb ütéseit nem emésztette túl jól. Hogy mi lesz folytatás Rampage számára? Jó kérdés, én Ortiz-al nem feltétlenül számolnék már, King Mo ázsiója is nagyot esett a Newton elleni második vereséget követően. Pecáznak még az UFC selejtek között valakit, vagy címmecset adnak neki, és igen, legyen Pumukli a címvédő majd akkor is!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205641895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása