TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 167: GSP vs Hendricks nyilvános edzés

2013.11.15. 14:42 td_axl

Önmagában is erős card jött össze az UFC 167: GSP vs Hendricks gálára, de a hétvége nem csupán erről a rendezvényről szól, hanem az UFC 20. születésnapjáról. Ennek apropójából Dana nagyszabású bulit szervez minden harcosnak, aki a szervezet történetében fontos szerepet töltött be, ott volt a kezdetekkor, vagy a felemelkedés során...zárt körű buli lesz, minden földi jóval megáldva, legalábbis a kopasz szerint. 

És ha már a kezdetekről van szó, akkor természetesen Royce Gracie fontos vendég a hétvégén. Royce maga is részt vett a nyilvános edzésen, GSP csapatában ment ki a tatamira, ahol a váltósúlyú bajnokkal egy spirituális bemutatót tartottak. GSP nem tudta szavakba foglalni, hogy mekkora megtiszteltetés volt számára ez a lehetőség. Elmondta, hogy gyerekkorában, mikor sok atrocitás érte őt az iskolában, akkor az UFC közvetítésekben azt látta, hogy egy fizikálisan sokkal kisebb Royce Gracie technikai tudásával és okos küzdelmével hogyan győzi le ellenfeleit. Ez volt a példa előtte, ma pedig az UFC és súlycsoportja legnagyszerűbb bajnokaként emlegetik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr405635571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása