TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendo nem áll le, folytatja

2013.11.13. 20:19 td_hriczuakos

dan-henderson_crop_650x440.jpg

Múlt hétvégén Vitor Belfort ismét régi önmagát idézte, mikor egy (újabb) fejrúgással küldte haza Dan Henderson-t. Hendo-nak hosszú karrierje alatt ez volt az első TKO-s veresége, de az öreget nem viselte meg különösebben a vereség, melyből leszűrheti azt a tanulságot, hogy talán nem ártana megint elővennie a korábban jól bevált birkózó-alapjait. A meccs utáni nyilatkozatában Dan leszögezte, hogy egyelőre esze ágában sincs visszavonulni, vereségei után most a győzelmei számát növelné meg újra, hogy eljuthasson egy korábban beígért címmeccsig:

„Nos, az elmúlt 3 küzdelmem nem úgy alakult, ahogy terveztem, így messzire sodródtam a bajnoki címtől, szóval megint vissza kell kapaszkodnom. Most egyértelműen elkaptak. A másik 2 meccs könnyen mehetett volna az én akaratom szerint, de nem így történt, és sorozatos balszerencse ért. A testem viszont jól van, és készen áll a folytatásra. Az igazat megvallva, valójában régóta nem voltam ilyen jól. A ma este viszont nem volt jó.”

Tekintve, hogy Hendo elég komoly fizetést markol fel meccsenként, lehetséges, hogy az UFC kétszer meggondolja, hogy szerződteti a veterán bunyóst. Dan szerződése ugyanis lejárt és volt már példa kenyértörése korábban, mikor Hendo 2009-ben lelépett a Strikeforce-hoz, ahol többet ajánlottak neki, szóval lojalitás terén nem alapoz, Dana pedig ilyet nem felejt. Igen, üzletről szól a dolog, de Hendot alapvetően Jones ritkuló kihívói bázisának erősítésére hozták, amitől enyhén szólva eltávolodott.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr305631526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása