TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Melendez nyitott egy Sanchez elleni visszavágóra

2013.11.12. 20:51 td_hriczuakos

melendez_sanchez_ufc_166.jpg

Az UFC 166 card-ja a Cain vs JDS trilógia kiteljesedése mellett tartogatott még igazán izgalmas meccseket, melyek közül alighanem kiemelkedik Gilbert Melendez és Diego Sanchez összecsapása. A két harcos óriási szívvel és kölcsönös tisztelettel tette oda magát, ami nem is meglepő annak fényében, hogy korábban edzőpartnerek voltak, így pontosan tudták, mire számíthatnak a másik féltől. Végül 3 menet után Melendez kezét emelték a magasba, kinek így beígértek egy újabb címmeccset, ám pontos időpontról ez idáig nem tudni. Mindenesetre jöhet a visszavágó a két fél részéről, melyről Gilbert mesélt egy interjúban:

„Úgy érzem, többször eltaláltam őt. Ha mégis azt mondja, hogy ez a meccs egy döntetlen volt, akkor a téveszmék között él. Azt mondod, amit mondanod kell, miután kikapsz, hogy még mindig fontosnak érezd magad, hogy kiállj magadért. A visszavágó olyan lenne, amit mindenki látni szeretne. Világháborúról beszélnek, meg arról, hogy Mexikóban kellene bunyóznunk. De ha tényleg azt hiszi, hogy versenyben volt, akkor nagyon boldog leszek, hogy ismét összezúzhatom.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85629322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása