TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Velasquez-t műteni kell?

2013.11.09. 13:42 td_adamrepa

ufc-166-weigh-in.jpg

Pletykák röppentek fel, miszerint a UFC Mexikó felé veszi útját, ahol is a nehézsúlyú bajnok Cain Velasquez találkozik majd a UFC 172 gála főmeccsének keretei között Fabricio Werdummal, azonban a hírt viszonylag elég gyorsan cáfolta Dana White, a UFC elnöke egy a Yahoo Sports-nak adott interjúban, ahol is elárulta többek között, hogy a legutóbbi JDS elleni címvédés során a bajnok megsérült, ezért egy ideig a kispadra kényszerül. A mexikói tervek így kiszálltak az ablakon, hiszen a UFC sosem venné délnek az irányt Velasquez nélkül:

"Senkinek sem ajánlottunk küzdelmet arra az estére, Cain pedig lesérült és talán műteni is kell. Egyértelmű okokból, Cain Velasquez nélkül nem megyünk Mexikóba." - mondta White.

Velasquez menedzsere, Bob Cook elárulta, hogy Velasqueznek már volt egy MRI-vizsgálata, de valószínűleg lesz még egy, hogy egészen pontos képet kapjanak a sérülés mértékéről, súlyosságáról.

"Volt már egy MRI vizsgálata, de csinálunk még egyet, ami remélhetőleg jobb minőségű lesz. A küzdelem során sérült meg, de nem tudjuk biztosan, hogy mikor vagy hogyan. Jelenleg erre a második vizsgálatra várunk, hogy megtudjuk mit kell tennünk, műteni kell-e vagy csak pihentetni." - mondta Cook.

Velasquez edzőjének, Javier Mendeznek elmondása szerint a bajnok nem vett észre semmit a "Cigano" elleni címvédés közben, csak mikor már az adrenalin hatása kiment vette észre, hogy megsérült:

"Ez egy olyan jellegű dolog volt, aminek nem volt hatása rá a harc közben, de utána, mikor már az adrenalin szintje lemegy vette észre, hogy hoppá, itt valami nem stimmel. A harc közben nem mondott semmit, de vele voltam utána és mielőtt a bunyók utáni sajtókonferenciára mentünk volna mondta el, hogy szerinte megsérült a válla. Remélhetőleg megússzuk és csak pihentetni kell. Nem hiszem, hogy valami nagy dolog, de ki tudja? Cainnek hihetetlenül magas a fájdalom-küszöbe. Meg kell nézetnünk rendesen, hogy tudjuk mi a következő lépés."

Úgy tűnik tehát, hogy bár Velasquez meggyőzően, dominánsan védte meg címét legutóbb - 10 hónapon belül másodszor győzve le Dos Santost -, a győzelemnek meg volt az ára.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr585619189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása