TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendricks: Kiütöm GSP-t

2013.11.01. 13:00 td_adamrepa

gsp_hendricks.jpg

Johny Hendricks zsinórban hat meccset nyert, java részt köszönhetően birkózói hátterének és a romboló bal egyenesnek, mellyel eddig mindenkit kiütött, akit tisztán eltalált. Most, hogy ezt "megvariálja", Johny szeretné a másik kezét is használni:

"Bármelyik kézzel kifektetem, Mindenki azt hiszi, hogy a bal kezem lesz, ami elvégzi a munkát, de a célom ezúttal, hogy a másik kézzel tegyem el az útból és üssem ki. Az edzéseken komolyan bajba hozok embereket a jobbommal, szóval csak szeretném tudatni a világgal, hogy mindkét kézzel megy. Ennyit akarok. Bele szeretnék futni azokba a takedownokba. Várjatok csak, van pár meglepetésem ezekre. Én birkózó vagyok és ezt az emberek elfelejtik. Tudom, hogyan kell legyőzni egy birkózót. Tudom, hogyan maradjak távol a földre-vitelektől."

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr215605995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása