TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dos Santos: A második menet után nem emlékszem semmire

2013.10.21. 20:24 td_axl

dossantos.jpg

Hétvégén Junior Dos Santos és Cain Velasquez harmadjára is találkoztak az oktagonban, hogy egy időre eldöntsék, ki a legjobb nehézsúlyú MMA harcos a világon. Eddig 1-1 volt az állás, az volt a kérdés ezúttal, hogy ahogy Cain tudott váltani legutóbb, úgy Junior is képes lesz-e tanulni az előző verésből.

Hát nem, sőt, Cain ezúttal talán még brutálisabban intézte el kihívóját, mint legutóbb. Vagyis Junior elkövetett minden előző hibát, a kardióra sem foghatja a fiaskót ezúttal. Ha jobban belegondolok, akkor talán nem is hibázott JDS, Cain egyszerűen ellenállhatatlan, felőröli minden ellenfelét. A brazil peche, hogy egy időben élik fénykorukat a szervezetnél, mert az is látszik, hogy Cain mögött a második legjobb, aztán meg van egy szép nagy szakadék. Cormier beférne még a képbe, Nelson ellen vérprofi bunyót hozott, de elbúcsúzik a nehézsúlytól, lemegy Jones vizeire.

Szóval Dos Santos közel 5 meneten keresztül nyelte Cain  ütéseit, az ötödikben egy feladta fejben is, a teste már rég szétment alatta. A brazil szíve akkora, hogy a második mettől elmondása szerint csak rutinból küzdött, nem emlékszik semmire, azt hitte, hogy mikor véget ért a küzdelem, még csak a második etapban járnak. 

Hogy mi lesz ezután? Jó darabig nem jön a negyedik rész, legalábbis Junior szerint. Jöhetne végre a Dos Santos vs Overeem, mindegy, hogy Alistair mit hoz Mir ellen. Cain egyedül maradt a csúcson, Werdum következik neki, ő más téren jelent rá veszélyt, mint Dos Santos.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr245591304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.10.22. 08:56:31

Nagyon várom a 4. meccset ! JDS védekezése nekem nagyon szellősnek tűnt . (Ez természetesen olyasmi részemről mintha egy amőba kritizálna egy sast.)

chuck-d 2013.10.27. 14:54:42

Herb Dean beszél többek közt erről a meccsről is - a leállítás dilemmájáról, memóriakiesésről, leengedett kezekről -, árnyaltabbá, érthetőbbé téve mi zajlott ott és úgy általában:
www.youtube.com/watch?v=6qs6EjvtTNI
néha azoknak is kiesik akár az egész mérkőzés, akik nyernek és nem kapnak nagy ütéseket, ez összefüggésben lehet a felfokozott idegállapottal és beszűkült tudattal.
süti beállítások módosítása