TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gustafsson: Bármikor készen állok a visszavágóra

2013.09.24. 20:50 td_hriczuakos

gustafsson_jines.jpg

Azt hiszem, különösebben ecsetelni sem kell mi történt a hétvégén, részemről megvolt a karácsonyi ajándék, még most sem térek magamhoz a történtek után. Jones nehezen címet védett, de kizárt, hogy ne legyen visszavágó, és ha már így alakul, Alexander kész lesz megint megjárni a poklot, ebben biztos lehetsz. Egy kis szösszenet tőle a meccs után:

„Nagyon sokat tanultam ebből a meccsből, Jones egy igazi bajnok. Ahhoz, hogy bajnokká válhass, idő előtt be kell fejezned a meccset. Tudtam, hogy mit is kell tennem, de ez most nem jött össze. Ami viszont fontos, hogy legközelebb még keményebben kell odaállnom, nekem kell irányítani. Megtettem mindent, de ez kevés volt. Amikor visszatérek, még erősebb leszek, mint azelőtt. Nagyon büszke vagyok magamra, és a csapatomra is.”

„Persze, érdekel a visszavágó, de ez az UFC-től is függ. Jelenleg annak is örülök, hogy ebben a szervezetben harcolhatok. Óriási megtiszteltetés volt számomra Jones ellen küzdeni, és bármikor készen állok a visszavágóra.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765531398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása