TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Penn Jose Aldóval készül Edgar ellen

2013.09.20. 20:58 td_adamrepa

bj_penn.png

Mint arról a Nova Uniao vezetője, Andre Pederneiras (aki '98-ban Penn fekete övét adta bjj-ben) beszámolt, Penn visszatér hozzájuk és náluk fog készülni, méghozzá Aldóval a Frankie Edgar elleni harmadik meccsére.

"Nagyon megtisztelő volt a felkérés. Rendkívül fel van tüzelve és motivált az Edgar elleni meccs miatt. Nagyszerű alkalom lesz ez, hogy megmutassam a Brazílián kívüli közönségnek is mire vagyok képes, mint edző." - mondta Pederneiras, aki egyébként 11 UFC harcos edzője (Jose Aldo, Renan Barao, stb).

Edgar kétszer verte meg Penn-t könnyűsúlyban, aztán lement 145 fontra, miután elvesztette címét Ben Henderson ellen. Ezután kihívta Aldo-t, de a pontozó-lapokon alulmaradt. Pederneiras azt akarja, hogy Penn Rio De Janeiroban készüljön, a Nova Uniao-nál és Aldóval eddzen. 

"Az Aldóval való harca miatt rengeteget tanulmányoztuk Edgart. Úgy hiszem, nincs jobb hely vagy sparring, ahol és amivel BJ igazán formában és motiváltan térhetne vissza."

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr805521869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása