TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Egyre több érv Struve visszavonulása mellett

2013.09.08. 12:02 td_axl

struve.jpg

Stefan Struve az UFC fiatal, csupán 25 éves nehézsúlyú bunyósa, megannyi szép győzelmet aratott a szervezetnél. Azt is meg kell azonban jegyezni, hogy sok emlékezetes vereséget is szenvedett, ezek során pedig finoman szólva kicsapták őt a rákba, legutóbb Mark Hunt törte szét állkapcsát. Akkor egy orvosi vélemény szerint Struve túl sok agyrázkódást szenvedett rövid idő alatt, melynek következményei lehetnek a jövőben, szóval burkoltan a folytatás átgondolását javasolták neki.

Most úgy újabb fronton tör Struve teste karrierjére. Kiderül ugyanis, hogy szívnagyobbodása és főütőér problémái vannak a bunyósnak, melyet most két hónapig kezeléssel próbálnak enyhíteni, aztán újra megvizsgálják Stefan állapotát. Dana szerint többé nem látjuk a ketrecben a srácot, Struve azonban jelezte, hogy nem opció számára a visszavonulás, ezt a problémát is legyőzi és visszatér.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr165500427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása