TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 164: Bendo vs Pettis Countdown

2013.08.28. 22:07 td_axl

ufc164countdown.jpg

Hétvégén jön az UFC 164: Henderson vs Pettis gála, mely köztünk szólva egészen izgalmasnak ígérkezik. Mondjuk Pettis sem panaszkodhat, hiszen Aldo ellen ment volna, sérülése után kapta az UFC ügyes húzásai révén Bendot. Ezzel nincs is gond, hiszen a két srácnak van múltja egymás tekintetében. Pettis ugyanis majd az évszázadokig játszott HL-ben örökös tagságot szerzett a mátrix rúgásával, amit Bendo-nak adott el a WEC utolsó gáláján, egyben megszerezte az ottani könnyűsúlyú övet. Most ismét ezen súlycsoport öve van terítéken, de immár az UFC-nél. A WEC srácok azért bizonyítanak azóta is, egésze f*sza brigád járt arra annak idején.

Aztán jön az öregfiúk meccse is, mikor Frank Mir flegmáskodik majd komótosan egy sort a catch wrestling War Master Josh Barnett alatt, vagy felett. Mert hogy földre kerülnek, az k*rva élet, már elnézést, de ilyet kell írnom, mert be akarom vonzani ezt a forgatókönyvet. Sajtreszelős-rejszolós lenne ezt a két Úriembert három meneten keresztül boxolni látni. Nah de szóval, Barnett hozza a formáját, szerinte most védi először UFC nehézsúlyú címét, amit 2002-ben szerzett Couture ellen, de kicsapták cuccos miatt. Ahogy nézzük a dolgot, persze, akkor viszont Mir már sokadig címmeccsét kapja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675482663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása