TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Demian Maia: Kamu, hogy Anderson és Seagal együtt edzettek volna

2013.07.23. 21:48 td_hriczuakos

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg Steven Seagal az MMA légkörbe. Először is akkor lehetett róla sokat hallani, miután azt találta mondani egy interjú során, hogy Lyoto Machida rúgása, mellyel nyugdíjba küldte Couture-t, valójában tőle származik. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, már-már Gandhi-magasságokban járt a mítosz, miszerint a népszerű hollywood-i színész több neves MMA-harcos felkészülésénél is aktívan jelen volt, mi több, különböző mozdulatokat tanított meg a repertoárjából. Demain Maia, a brazilok BJJ-ásza azonban most leleplezett egy kisebb titkot, mely talán annyira nem is nagy titok:


„Ez az egész hazugság, csupán marketing. Mint minden hollywood-i színész, ő is magához hasonlította Anderson-t. Seagal tévés karrierje nem volt a toppon, de ez az ötlet bevált, mert ismét ott virított a médiában. Valójában soha nem tanított meg semmit Anderson-nak, mindenki, aki hallott erről, tudja, hogy csak vicc. Ezzel nem Anderson ellen akarok hadakozni, de komolyan. Azt már megtettem néhány alkalommal. Mi, brazilok nemrégiben elvesztettünk egy övet, amikor JDS decemberben vereséget szenvedett. Aztán elvesztettünk még egyet.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr75419302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása