TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buakaw közeledik a Glory-hoz?

2013.07.18. 20:16 td_axl

buakaw.jpg

Buakaw Banchamek, avagy korábbi nevén Buakaw Por Pramuk rögös utat járt be az elmúlt pár évben. Szakított a hagyományos thai szabályokkal és a K-1 MAX versenyei európai sztárok ellen küzdött, majd a sportág egyik csillagává nőtte ki magát. Aztán edzőjével és szponzoraival is összerúgta a port, ekkor változtatott nevet és ideiglenesen vissza is vonult. A Thai Fight ráncigatta őt az elmúlt hónapokban a tárgyalóteremben, ennél fogva Buakaw nem bunyózhatott más szervezeteknél, csak bemutató küzdelmeken vett részt.

Mindez azonban úgy tűnik, hogy véget ér, Buakaw pedig a MAX Muay Thai foglalkoztatottja lesz. Ez is megérne szerintem egy misét, hogy került hozzájuk, de a lényeg az, hogy a MAX építi kapcsolatait a GLORY-val, vagyis Buakaw végre közelébe érhetne a 70 kg-os megacsapatnak, akiket a Glory tömörít jelenleg. Példaként elég is beszélni egy Petrosyan elleni visszavágóról, ugyanis a Doktor Úr napjainkra a szabályrendszer legsikeresebb bunyósa lett, de Buakaw ellen van egy döntetlen eredménye 2007-ből...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr685413829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása