TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 168: Silva vs Weidman 2, hivatalos!

2013.07.14. 11:35 td_axl

silva_weidman3.jpg

Nos, ez nem tartott sokáig. Egy hete veszítette el Anderson Silva veretlenségét és címét az UFC-nél, majd a ketrecben még arról beszélt, hogy nem áll szándékában visszaszerezni azt, de tegnap már be is állította az UFC a visszavágó dátumát. Egyrészt mindenki biztos lehetett afelől, hogy az UFC történetének egyik legvárósabb visszavágóját maga Dana 'Fuckin White fogja szervezni Joe Silva helyett, másrészt a pletykák szerint volt az első meccs szerződésében egy olyan záradék is, hogy Weidman azonnali visszavágót ad, amennyiben nyernie sikerült. 

Időközben Anderson is jelzete, hogy mocskosul akarja a második fejezetet, küldött is a rajongóknak egy videót, hogy nyugodjanak meg, nem hagyja ennyiben a dolgot. Ez a hét párhuzamosan meg nem szólt másról, mint az összeesküvés elméletek gyártásáról. Egyes hírek szerint valaki milliós tételben fogadott Silva vereségére, Big Nog szerint pedig a NIKE bevonásával komoly összeget fizettek Anderson csapatának, hogy adja le az övet. Vagyis továbbra sem fogsz olyan cikket olvasni, hogy Weidman nyert, hanem azt, hogy Anderson veszített, ez pedig nagy különbség az új bajnok számára a médiamegjelenéseket illetően. Borítékolható a legnagyobb hype-korbácsolás az UFC 168-ra, a visszavágót ugyanis ezen a gálán hozzák december 28-án. Hogy még nagyobb legyen az 'összekarmolom magam érzés', Ronda Rousey és Miesha Tate visszavágóját is ebbe a cardba pakolták...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr735404016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása