TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

IV. Szegedi Küzdősport Edzőtábor

2013.07.14. 16:23 td_axl

edzotabor.jpg

Idén negyedik alkalommal lepik el egy nyári edzőtábor keretein belül a harcosok Szeged városát, augusztus 6-a és 10-e közt. A tábor részvevői napi 3 edzés során gyarapíthatják tudásukat, olyan edzőktől többek közt, mint Sárközi Róbert, Laczkó Balázs, Növényi Norbert, Németh „Nyiba” Sándor, Kiss László, Fekete Sándor ,Gönczi János,  Lehoczky Csaba és Zrínyi Miklós.

A tavalyi edzőtáborról egy összefoglaló

A kemény munkát természetesen pihenés is követi, kikapcsolódásra a közelben lévő Partfürdő vagy a belváros nyári programjai adnak lehetőséget, emellett lesz wakeboardozás és közös bográcsozás is. A részvételi díj, szállással, napi két étkezéssel 4000ft/nap/fő, de aki csak az edzéseket szeretné látogatni (és szállással rendelkezik), akkor az 1000ft/nap/fő áron részt vehet a foglalkozásokon és az egyéb közös programokon.

További információk és a bővülő programok listája a +36704599725 vagy +36307012952 telefonszámokon érhetőek el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr145404363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása