TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 164: Jön a Bendo vs Pettis 2

2013.07.13. 11:19 td_hriczuakos

Mielőtt még azt gondolnád, hogy félreolvastad a címet, gyorsan jelezném, hogy nem a készülékedben van a probléma. Igen, ténylegesen megtörténik a visszavágó, mivel TJ. Grant megsérült (BJJ-edzés közben), és emiatt kénytelen lemondani a lehetőségről. Pettis meg ugrásra készen állt, bár eredetileg Aldo ellen lett volna jelenése, akkor azonban Anthony sérült meg. Érdekesség, hogy a rematch az UFC 164 gáláján esedékes, amit majd Milwaukee államban rendeznek meg, vagyis Pettis egyértelműen élvezheti majd a hazai pálya előnyét.

Bendo-nak, a regnáló könnyűsúlyú világbajnoknak tehát fel kell kötnie a gatyáját, legutóbbi vereségét ugyanis pont Pettis ellen szenvedte el. Akkor ugrott neki a WEC-öv is, ám a legutóbbi összecsapásuk majdnem 3 éve volt. Ez idő alatt mindketten szép fejlődésen mentek keresztül, közben Henderson megkaparintotta a vitrinbe az UFC-övet, és az elsőszámú könnyűsúlyúként rangsorolják. Anthony meg végül megkapta, amiért hosszú ideig kampányolt, hazai pályán mehetnek neki Bendo-nak. Arra azért kevés esélyt látok, hogy megint bedobja a super kick-et, de végül is ki tudja? Lehet ezúttal nem kel fel tőle Henderson…Az azért egy kicsit furcsa, hogy ilyen sérüléskörök történnek, és éppen Pettis befér a képbe az Aldo ellen kútba esett buli után. Money talks, TJ. még nem nagy név egy főmérkőzés PPV hízlalásához. 

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr55402889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása