TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator: Tito Ortiz visszatér?

2013.07.12. 20:55 td_hriczuakos

Kicsivel több mint egy éve akasztotta szögre kesztyűit Tito Ortiz. „Az Emberek Bajnoka” szép pillanatokat élt át az UFC-ben, évekig verhetetlen volt a súlycsoportjában, nem volt számára igazi ellenfél. Aztán kisebb gödörbe került a karrierje, 4 évig nem is tudott mérkőzést nyerni a szervezeten belül. Sokan temették már, köztük Dana is, de adott neki még egy lehetőséget, amivel Tito élt is: kopogtatta az eredetileg jóval esélyesebb Ryan Bader-t. Ekkor már-már felcsillant a reménysugár, hogy ismét a jó öreg Ortiz tért vissza, azonban a győzelmet 3 újabb vereség követte, amely után Tito bejelentette visszavonulását.

Menedzserként azért nem vonta ki magát az MMA alól, azonban mostanság érdekes hírek láttak napvilágot körülötte, köszönhetően egy twittere posztolt fényképnek. Jól látható, hogy Ortiz még most, közel a 40-hez is jó formában van. Egyesek tudni vélik, hogy a visszatérését fontolgatja, de most az UFC helyett inkább egy kis kitérőt tenne, és a Bellator felé venné az irányt. Bár mága Ortiz twitteren keresztül tagadta, hogy hitelesek az információk, sosem lehet tudni. Sőt, néhány belsős szerint mindjárt Rampage ellen térne vissza…


H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr865401348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.07.15. 08:35:42

Lehet hogy teljesül Pumukli álma?
süti beállítások módosítása