TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gustafsson: Jones személyében a legnagyobb teszt vár rám

2013.07.10. 20:17 td_hriczuakos

Hetekkel ezelőtt már biztossá vált, hogy a svéd Alexander Gustaffson küzd meg Jon Jones ellen a félnehézsúlyú bajnoki címért. Bár eredetileg Machida lett volna a befutó, de a Hendo elleni mérkőzés során nem nyújtott olyan impozáns alakítást, így ki is kapták őt Jones mellől, hogy később egy másik top 10-es harcos, Phil Davis ellen bizonyíthasson. Gustafsson meg köszönte szépen a lehetőséget, elfogadta a kihívást, melyet eredetileg ő kezdeményezett még twitteren. Szeptemberben tehát karrierje legerősebb harcosával találkozik, ezzel kapcsolatban osztott meg néhány infót:

„Ez a legnagyobb teszt, ami valaha is várt rám. Nagyon felpörögtem a meccs miatt. Jones egy komplex harcos, ő a bajnok. Vigyáznom kell majd az ütéseivel, amelyek záporozni fognak felém.”

Közben Jones azt nyilatkozta, hogy Anderson hétvégi veresége egy lecke volt számára is, hogy egyetlen ellenfelet sem szabad lebecsülni, bealudni a trónon. Elmondása szerint Silva áldott nagy tehetség, továbbra is legjobbak között tartja számon, de a küzdelem istene megbüntette őt nagyképűségért, ezt a hibát ő nem fogja elkövetni Gustafsson ellen.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr665399406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása