TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

John Fitch csúnyán elbukott a WSOF bemutatkozásán

2013.06.15. 11:15 td_axl

fitch.jpg

Talán ismert számotokra a story, hogy a korábban TOP#2 váltósúlyú kiválóság, hosszú évekig az UFC-ben évekig veretlen John Fitch ugyan sikeres volt a ketrecben, de miután elaludtak a nézők a bunyóin és mocskos sokat kellett neki perkálni az UFC-nek gálánként, inkább kivágták. Átment a WSOF-ba, Ray Sefo szervezete felkente őt az új sztárnak házon belül, Fitch pedig boldog volt.

Egészen ma hajnalig, mikor is bemutatkozott Josh Burkman ellen, akivel pályafutása során másodjára találkozott. Még 2006-ban az UFC-ben futottak össze, ahol egy hátsó fojtást adott a srácnak. Nos, a rendkívül statikus, lassú és kinyíló Fitch rágyalogolt Burkman ütéseire, majd pedig kapott egy masszív fojtást, amitől el is dobta magát. Megjegyezném, hogy Mazzagatti végig ott állt fölöttük, mégis Burkman dobta el Fitch fejét, hogy megóvja őt. Ez minimum egy f*szkorbács a sokadjára hibázó mérkőzésvezetőnek, Dana el is küldte a náthásba Twitterén. Mi lesz veled Fitch? Pár éve azt mondták, hogy ha GSP nem ülne a trónon, legyőzhetetlen lennél, most pedig megindultál lefelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr335362416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása