TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson Silva 10 meccses szerződést írt alá

2013.06.04. 20:55 td_hriczuakos

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Anderson Silva minden idők egyik legnagyobb MMA-harcosa. Rekordokat állított fel a UFC-ben, mozdulatait egy fél világ árgus szemekkel figyeli, ő pedig csak teszi a dolgát. „A Pók” idén a 38.-ik életévét tapossa, és most sem kis feladat vár majd rá, hiszen legközelebb a veretlen Chris Weidman ellen teszi kockára a középsúlyú bajnoki övet, de volt ideje arra, hogy választ adjon a jövőjét firtató kérdésekre:

„Eredetileg 4 meccset akartam még, de a UFC-nél azt mondták, legyen 8. Mondtam, hogy felőlem mehet, lehet akár 10 is, legyen annyi, amennyit akartok. Végül 10 meccsnél ragadtak le, én pedig azt írtam alá. 10 meccs az kb. 6 év, úgyhogy közben úgy is eldől minden. Remélem, hogy a lelkesedésem, az erőm, és a motivációm is megmarad addig, hogy harcolhassak. Most boldog vagyok. Nagyon jól bánnak velem a szervezetnél, Dana is, és Lorenzo Fertitta is. Ezeket a dolgokat azonban az idő dönti el.”

Időközben olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Anderson bordája ismét megsérült, így nem biztos, hogy ki tud állni Weidman ellen. Az UFC nyomban cáfolt, Weidman kiborult, mi meg hamarosan megtudjuk az igazságot.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr325344190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása