TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun vs Sonnen jöhet Lil'Nog sérülése miatt

2013.06.03. 22:13 td_axl

Rogério Nogueira edzésen hátsérülést szenvedett, így nem tud kiállni június 15-én az UFC 161 cardjában Shogun Rua ellen. Egyrészt ez sajnálatos, mert a két brazil harcos minden bizonnyal első küzdelmükhöz hasonló izgalmas bunyót hoztak volna, másrészt jön a kérdés, ilyen rövid idő alatt ki ugorhatna be Rua ellen?

mont_65.jpg

Nem más jelentkezett, mint Chael P. Sonnen, az amerikai gengszter, a modern kori brazil népmesék fő gonosza, aki benne van a buliban, ha az UFC is úgy akarja. Úgy tűnik, hogy White is hajlik a dologra, szóval Sonnen az elbukott címmeccset követően marad félnehézben. Ha engem kérdeztek, erőltetni annyira nem kellett volna ezt a történetet. Teixeira is biztosan örült volna a lehetőségnek, de a médiaérték mindenek felett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr435342729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása