TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Carlos Condit vs Martin Kampmann 2 következik

2013.06.01. 14:07 td_titusz

ConditKampmann_UFN18weig.jpg

Nos, úgy néz ki ismét egy visszavágóval gazdagodik az UFC történelem, melyet az UFC on Fox Sport 1 2 gáláján kívánnak megrendezni. Ezúttal Carlos Condit kap lehetőséget, hogy visszavágjon korábbi vereségért, és újra elinduljon felfelé a csúcsra. Ellenfele Martin Kampmann lesz, aki a 2009-es bolondok napi rendezvényen (április 1.) megosztott pontozással diadalmaskodott fölötte.

Condit legutóbbi két mérkőzését elveszítette, először a váltósúly királyával, George St. Pierre-el próbált címet egyesíteni, ám ez nem sikerült neki, pontozással veszített. Teljesítménye azonban igen impozáns volt, a harmadik menet elején egy fejrúgással padlóra küldte ellenfelét, ám lefinishelni nem tudta a bajnokot. Következő mérkőzésével ismét esélyt kaphatott volna arra, hogy a bajnoki címért bunyózzon, de Johny Hendricks útját állta, egyhangú pontozással veszített, így Johny mehet a címért.

Kampmann vs Hendricks

Kampmann szép ívett futott be az elmúlt években, Jake Shields és Diego Sancheztől elszenvedett vereségei után három meccset húzott be, ebből egyért az est submissionje (Thiago Alves), majd az est kiütése (Jake Ellenberger) díjakat is elhozta. Aztán ő is találkozott a váltósúly "új" rémálmával, Johny Hendricksel, aki nem szégyenkezett 46 másodperc után kiütni a dán harcost. Ha semmi sérülés nem jön közbe, augusztus 28-án az Octagonban találkozik egymással a két harcos.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr505338893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása