TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Berta Csaba Oroszországban küzd a hétvégén

2013.05.31. 21:15 td_axl

Kovács Supras Attila révén olvashatjátok az alábbi sorokat:

berta.jpg

A Liga – Második menet rendezvényen lehozott mérkőzés után Csaba bizonyította nekem és a lengyel promóternek hogy érdemes foglalkozni vele. Egy héttel később TKO győzelmet hozott ismét, majd hétfőn jött a felkérés hogy az orosz Union MMA gáláján lépjen ringbe Danila Kuzmin ellen. 


A felkérés bár hirtelen jött, Csaba azonnal igent mondott a lehetőségre, hiszen szerencsére edzésben van. A mérkőzésre a hoki csapatáról méltán híres Chelyabinsk városában kerül sor. Külön érdekesség hogy az Union MMA létrehozója Vadim Finkelstein, aki nem más mint az utolsó császár Fedor Emelianenko managere és az M-1 Global főnöke.

Az utazásunkról folyamatosan informálok mindenkit itt ezen az oldalon. Kérek minden MMA rajongót, kövessék a kalandunkat és szorítsanak egy emberként Csaba sikeréért!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr565338143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása