TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jon Jones Oroszországban járt, spanolt Fedorékkal

2013.05.28. 20:27 td_adamrepa

FedorJones.png

Jon Jones pár napja ismeretlen célú üzleti úton járt Oroszországban, ahol többek között találkozott Fedorral, valamint tartott egy szemináriumot is a Martial Arts Club No. 1-nál.

Lábujja még nem gyógyult meg teljesen és a lentebbi videók készítőinek elmondása szerint viszonylag rövid időn belül sántítani is kezdett. Mint ismeretes Dana White azt mondta a sérülés jellege miatt lehet, hogy hat hét alatt meggyógyul Jones, de akár hat hónapig is eltarthat.

JonesRussianSeminar.jpgA szemináriumról készült videóból az alábbiakban több, mint húsz percnyit megtekinthettek, ahol is Jones pár kedvenc technikáját, trükkjét mutatja be.

Jones mellett Alexander Gustaffson is Oroszországban volt a hétvégén, szintén szemináriumot tartott és szintén jelen volt az FLS gálán, ahol Jones-al próbáltak megágyazni kettejük küzdelmének, és ez szerint nyilatkozgattak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr325328909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása