TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hétvégén Badr Hari visszatér Moszkvában

2013.05.20. 19:23 td_axl

legend.jpg

Már korábban is olvashattatok róla, hogy az oroszok nem aprózzák el a Legend Fighting Show elnevezésű gálájukat, mely most szombaton érkezik Moszkvában. Beszervezték ugyanis Badr Harit Hollandiából, kinek ki tudja már, hogy hogy áll a tárgyalási sorozata emberölési kísérlet vádjában. Badr ellenfele Zabit Samedov lesz, akivel márciusban őszinte bunyót csináltak Zágrábban a K-1 WGP 2013 gálán. 

Szintén Moszkvában tér aznap este vissza Aleksander Emelianenko, akit egy görögországi kolostorból hoztak el ,na meg rábeszélték, hogy nyugdíjazását gondolja át újra. Ellenfele Bob Sapp lesz, amihez nem szeretnék hosszabb véleményezést írni. Az utóbbi párosításnál jobban izgat azonban az Askerov vs Zambidis, valamint a Bessmartny vs Kyshenko párharc. Hogy neked is megjöjjön a kedved, íme az előzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr925308760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása