TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bostonba látogatott Dana White

2013.05.05. 19:00 td_axl

dana.jpg

A Bostonban történt tragédia után röviddel Dana White bejelentette, hogy szeretne valamilyen formában segíteni az áldozatoknak, és az ő hozzátartozóiknak. Ennek okán az elmúlt vasárnap Dana Bostonba utazott. Személyes emlékek is kötik a városhoz, évekig dolgozott ott bokszolóként és edzőként is, elmondása szerinte azon az utcán rengetegszer futottak végig ők is, ahol a robbanás történt április 15-én.

 Az UFC vezér és a Fertitta testvérek a saját zsebükből is bőven adakoztak, de a szervezettel és a FOX csatornával karöltve létrehoztak egy alapot is, ahova bárki utalhat, aki úgy érzi, hogy segíteni akar. Közel 30 millió dollár gyűlt már össze.

 „Én sokat tanultam” – mondta White a nap végén. „Sok ember fogott össze segíteni a sérülteknek. Amerikában sok minden nincs rendben, az egyik legnagyobb probléma a magas munkanélküliségi ráta. De amikor ilyesmi történik, sokan jönnek és segítik az embereket, ez amit szeretek ebben az országban” 

- soleado - 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr295282483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása