TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyson: A bokszból kihalt a szenvedély, de az MMA lüktet

2013.05.03. 21:37 td_axl

Köztudott, hogy Mike Tyson, minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bokszbajnoka nagy rajongója az MMA szabályrendszerű bunyóknak, Dana White pedig amikor tudja, spanolni hívja UFC-s rendezvényekre. Tyson pár gondolata az MMA-ról és napjaink bokszáról:

mike tyson 2.jpg

Még annak idején, mikor éppen csak megjelentek a ketrecharcok, feltűnt a TV-ben pár bátortalan reklám és promó, de senki sem vette komolyan őket. Egyik este, mikor a haverok átjöttek és már eléggé piásak voltunk, elkezdtük nézni a TV-ben ezt a dolgot és éppen Shamrock bunyózott egy arccal. Akkor tudatosult bennem, hogy ez mennyire komoly buli, ez igazi zúzás. Ezt követően amikor csak tudtam, néztem a gálákat, Royce, Shamrock vagy Severn küzdelmeit. Ez már régen volt, a sportág pedig csak fejlődik és fejlődik.

Sosem titkoltam, hogy izgalmasabbnak tartom ezt a módját a küzdelemnek, mint pusztán kesztyűben ütni egymást a ringben. Annak idején voltak is Tyseon vs Gracie transzparensek a tömegben UFC gálákon, de azzal már akkor elkéstem. Erre már 12-13 évesen fel kell készülnöd, és szenvedéllyel kell járnod az utad. Ez a baj a boksszal, manapság rekordgyűjtögetők és rappernek készülök nevezik magukat bokszolóknak. Az MMA más, ott olyan srácok vannak, akik ezért élnek. Például GSP mindent feláldoz a sikerért, szívéből harcos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr885280085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása