TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 159: Jones vs Sonnen farkasszemek

2013.04.25. 20:56 td_axl

008__gallery_post.jpg

Hétvégén érkezik az UFC 159: Jones vs Sonne gála, mely a TUF 17 csapatkapitányainak versengését zárja le kettejük találkozásával. Sonnen a bevált receptet hozza ezúttal is: WWE-ből lopott szövegekkel, előre elpróbált show-elemekkel operál, Jones pedig megjátszott nyugodtsággal nem törődik vele. Hogy mi lesz vasárnap hajnalban ebből? Jones talán eddigi legkönnyebb címvédése,vagy rajta is hempereg pár menetet Sonnen? 

006_Michael_Bisping_and_Alan_Belcher_gallery_post.jpg

Volt ma egy kis médiakörítéssel egybekötött fotózás, ahol találkoztak a hétvége főszereplői. A főmeccs mellett jön még pár izgalmas bunyó. Bisping ismét utálja soron következő ellenfelét, mondjuk Belcher is tudja, mivel tudja megnyomni a piros gombot az angolnál, rá is játszott eddig erre.

004_Roy_Nelson_and_Cheick_Kongo_gallery_post.jpg

Roy Nelson továbbra is hajléktalan styleban nyomja, de ez a faszi hétvégén kicsapja szerintem Kongot is, akinek elég rosszul áll majd a szénája ezzel.

Ráadásként itt a szokásos Countdown show, hiszen sorszámozott UFC gáláról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545247218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása