TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pletyka: Ricardo Arona hamarosan visszatér

2013.04.22. 11:06 td_axl

arona.jpg

Úgy gondolom, hogy rajtam kívül sokan várják hosszú ideje már, hogy Ricardo Arona visszatérjen a küzdőtérre. A brazil harcos lassan négy éve nem bunyózott már, de két éve folyamatosan rebesgetik visszatérését. Állítólag Dana White is nagy rajongója Ricardo-nak, nyitott ajtó várja az UFC-ben őt, de azt tanácsolta neki, hogy előtte hozzon le pár bemelegítő küzdelmet kisebb szervezeteknél, mert valljuk be, 34 évesen sok ez a kihagyás. 

Arona volt az első a Pride Fc-ben, aki súlycsoportjában megverte Wanderlei Silvat, véleményem szerint a visszavágót is hozta, de a japánok megosztott pontozással elvették tőle a győzelmet. Arona olyan neveket győzött még le akkoriban, mint Overeem, Sakuraba vagy Hendo. Az elmúlt években Ricardo klubját építgette és szörfözött a brazil tengerparton, vajon motiváltan és felkészülten látjuk őt legközelebb a Road Fc-ben? Igen, a koreai csapat szervezné be őt egy meccsre, szintén azon a gálán csapna össze Cro Cop és Manhoef is. Izgalmas, remélem, hogy a rakétaválság nem lesz kihatással a dologra, persze ne csak az MMA miatt legyen béke, mielőtt lebunkóztok. We are all one, via Genki Sudo. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765238831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása