TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Megvan Bendo következő kihívója

2013.04.22. 16:48 td_hriczuakos

Pontosabban hamarosan meglesz. A hétvégi gálát követően ugyanis jött a szokásos konferencia, ahol Dana elmondta, hogy Henderson következő kihívója a Gray Maynard vs TJ Grant meccs győztese közül kerül ki. Hiába tehát Melendez jó teljesítménye, és a szoros összecsapás, úgy tűnik, hogy Gilbertnek vissza kell küzdenie magát, ha megint címmeccs közelébe akar kerülni.  Maynardnek nem lenne szokatlan a kihívói státusz, noha korábban kétszer is megbotlott a bajnoki öv közelében: akkor Frankie Edgar először egy döntetlennel védett címet, majd a visszavágón a negyedik menetben kiütötte Grayt. Maynard amúgy közel egy éve nem lépett a ketrecbe, legutóbb Clay Guidat gyűrte le egy megosztott pontozásos győzelemmel.

TJ Grant négy meccset húzott be zsinórban, amióta úgy döntött, hogy lemegy könnyűsúlyba, a váltósúly ugyanis annyira nem feküdt neki, ami egy három-hármas rekordot eredményezett neki. A két harcos a UFC 160-on találkozik majd egymással, amit május 25-én rendeznek az MGM Grand Garden Arenaban, Las Vegasban.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr955238880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása