TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Beerősít a Glory, meghódítanák az USA-t

2013.04.18. 21:29 td_axl

5284_498984896831524_973535555_n.jpg

Míg a K-1 haldoklik a saját magának ásott veremben fetrengve, addig a Glory lassan kitölti a légüres teret, melyet egyrészt a japánok hagytak maguk után, másrészt csak az ígéretet hordozták magukban korábban, hogy a teljes piacot egy nap lefedik. Az USA ugyanis korábban is kapott ízelítőt a K-1 gálákból, Vegasban rendszeresen rendeztek rendezényt, de sosem nyertek meg maguknak izmosabb TV csatornát. 

Most viszont a Glory egyezséget kötött a CBS Sports Network-el, mely minimum négy rendezvényét közvetít majd a holland érdekeltségű szervezetnek. Kezdésként mindjárt jön a hétvégi Glory 7 Milan, mely Petrosyan várható újabb sikeres műtétjét hozza majd főmérkőzésként, de a fight card alapból mocskos erősre sikeredett.

134919photo.jpg

Aztán jön május 3-án Tokióból a Glory 8, ahol Peter Aerts és Jerome Le Banner is visszatér. Ezt követően a nyáron New York és Los Angeles is otthont ad Glory gálának, vagyis igencsak beerősített a szervezet, ami mellé egy komolyabb TV csatornát is szerzett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835233907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása