TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Machida nem akar Gustafsson ellen küzdeni

2013.04.17. 21:20 td_hriczuakos

images.jpg

Legalábbis jelen állás szerint. Mindezt Jorge Guimaraes, Lyoto menedzsere mondta el. Most ugyanis az a helyzet, hogy Machida hátradőlve várja, hogy mi lesz a Jon Jones kontra Chael Sonnen meccs végeredménye, utána szállna be ő is a félnehézsúlyú bajnoki cím körüli körforgásba. Dana ugyanis már kihirdette, hogy a Hendo elleni győzelem feljogosítja Lyotot egy címmeccsre.

Gustafsson ugyanakkor nem hagyná annyiban a dolgot, véleménye szerint Machidanak meg kellene küzdenie ellene, és amennyiben a brazil győzne, akkor ténylegesen is mehetne a címért. Alexandernek legutóbb Gegard Mousasi ellen lett volna egy találkája a ketrecben, ez azonban egy edzésen összeszedett sérülés után nem valósult meg.  Amúgy Machidáék arra számítanak, hogy Jones behúzza a meccset, így már most tudatosan készülnek arra, hogy ne forduljon elő az, ami legutóbb, vagyis ne kelljen megint Lyotot ájultan összekaparni.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr875232129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása