TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Metamoris Pro 2: Kron Gracie, Aoki, Estima és Galvao és mérkőzik

2013.04.16. 21:45 td_axl

shinya-aoki-kron-gracie.jpg

Ralek Gracie alapította Metamoris Pro második rendezvénye mocskos kemény card-al jön június 9-én. A világ BJJ-kiválóságai feszülnek egymásnak speciális keretek között: 20 perc hosszú egyetlen menet, ahol nincs pontozás, a szubok, vagy szubkísérletek döntik el a győztes kilétét, ezzel megelőzve a domináns pozícióban töltött hosszas perceket, vagy pusztán trükkös sweep-kre való koncentrációt.

A főmeccset a BJJ világbajnok Kron Gracie vívja majd a Dream és One Fc könnyűsúlyú bajnok Aoki ellen, de jön még a háromszoros VB-bajnok és ADCC 2009 győztes Braulio Estima is, ellenfele az ötszörös Világkupa bajnok Rodolfo Vieria lesz. Az ADCC 2011 bajnok Andre Galvao ellenfele Rafael Lovato Jr.lesz, vagyis a második amerikai, aki Brazil Nemzeti Jiu Jitsu bajnokságot nyert. 

A rendezvényt sajnos ppv-ben sugározzák majd, de talán elkapunk egy stream-et is...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr655230378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása