TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP szerint nem hozta súlyát Diaz ellen

2013.04.12. 20:33 td_axl

Georges St-Pierre és Nick Diaz az UFC 158 főmérkőzésén találkoztak egymással, ahol GSP könnyedén verte a stocktoni srácot. Diaz csapat ezt követően minden létező fűszálba kapaszkodott, hogy megráncigassák St-Pierret: nem tetszett nekik a doppingteszt, a mérlegelés körül is csalásról beszéltek. Ezt mindenki betudta a Cesar Gracie-féle feszültségkeltésnek, de most maga GSP nyilatkozott a mérlegeléssel kapcsolatban érdekeset.

163775485-1769434.jpg

Ez szerint a mérlegelés előtt közölték velük a szervezők, hogy a mérleg nem fog tizedes értékekben számolni, lefelé fog kerekíteni egész értékre. GSP 170 fonttal mért be, pont a felső súlyhatárral, de a bajnok úgy hiszi, 170.4 font volt valójában. Mit befolyásol ez a történet? St-Pierre sosem tévesztett súlyt korábban, most talán nem volt rajta nyomás, hogy a maradék 0.4 fontot leadja. Az viszont, hogy erről nyíltan beszél, hitelt ad Diaz szavainak, ezzel pedig felébreszt egy gondolatot, hogy talán nem minden esetben van üldözési mániája Nick Diaz-nak...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr105220118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása