TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Badr Hari vs Zabit Samedov visszavágó május 25-én

2013.04.10. 20:39 td_axl

hari.jpg

Badr Hari és Zabit Samedov március 15-én találkoztak egymással a K-1 WGP Zágráb nehézsúlyú tornán, ahol egy izgalmas és parázs meccset hoztak össze. Zabit cirka 10 kilóval könnyebben mért be, de nem illetődött meg a ringben, őszinte bunyót hoztak le. Olyannyira, hogy mindketten a kórházban kötöttek ki, és bár Hari nyerte a küzdelmet, sérülése révén Samedov sem tudott beugorni helyette, mert őt is elvitték kivizsgálásra. 

Moszkvában jön május 25-én egy nagyszabású küzdősport gála, melyen MMA és K-1 szabályrendszerben rendeznek bunyókat. Visszatér Alex Emelianenko, Dzhabar Askerov vs Mike Zambidis, valamint Yuri Bessmertny vs Artur Kyshenko megapárosítások mellett jön a Hari vs Samedov is. Frankó kis gála lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835215786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása