TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A horvátok magyarázzák Cro Cop K-1 címét

2013.04.08. 21:26 td_axl

cro cop_1.jpg

Pár hete csupán, hogy Mirko Cro Cop felült az új idők szeleitől igencsak megtépázott K-1 nehézsúlyú trónjára. A Zágrábban rendezett K-1 WGP első körében Mirko ellenfele Jarrell "Big Baby" Miller volt, aki bemelegítő bunyónak igencsak erős ellenfélnek ígérkezett. Olyannyira erőse sikeredett, hogy Cro Cop bizony elveszítette a párharcot, legalábbis ebben mindenki biztos volt, kivéve a pontozókat, akik kihozták a hazai legendát nyertesként. Miller tüntetett,de mást nagyon nem tehetett, Mirko pedig a döntőig ment, ahol nyert.

A fórumokon azóta is téma ez az eredmény, a horvátok is érzik, hogy necces ez így, szóval lehoztak egy riportot az egyik természetesen horvát pontozóval, aki kifejtette, miért is döntöttek Mirko javára. Eszerint a pontozók szemszögéből a bíró nem tartotta kézben a küzdelmet, hagyta, hogy Miller többször illegálisan, clinchből támadja Mirkot. Ha már a bíró nem lépett, akkor a pontozók gondolták, hogy olyan meccset néznek, ahol nincs clinchből támadás, és így értékelték Cro Cop teljesítményét. 

Nos, egy tökéletes világban mindenki azt csinálná, amihez ért, vagy mi a dolga. A bíró vezeti a bunyót, a mérkőzésszervezők érthetően elmondják a szabályokat, a pontozók meg azt a meccset pontozzák, ami az orruk előtt fut, nem pedig egy megálmodott történetet. Nem lett jobb a helyzet Cro Cop címszerzése kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr315212416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása