TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Amatőr MMA magyar bajnokság: csak nyolc maradhat!

2013.04.04. 20:42 td_axl

Súlycsoportonként nyolc versenyző juthat be a nyílt amatőr MMA magyar bajnokság novemberben, Budapesten megrendezésre kerülő döntőjébe.Április 20-án Kozármislenyben kerül megrendezésre a nyílt amatőr MMA magyar bajnokság első fordulója, a második megmérettetésre szeptember 2-án Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón kerül sor, a finálét Budapesten rendezik novemberben.

mmaszovetseglogo.jpg


A fővárosban megrendezésre kerülő döntőre súlycsoportonként nyolc-nyolc versenyző kvalifikálhatja magát. A kozármislenyi és a hajdúsági selejtezők kategóriánkénti első négy helyezettje – arany-, ezüst- és két bronzérem kerül kiosztásra – nem automatikus résztvevő! A versenyzők a két selejtezőn szerzett pontok alapján kvalifikálhatják magukat a budapesti fináléba. A selejtezőkben szerzett aranyérem hét-, az ezüst öt-, a bronzérem négy pontot ér. (Súlycsoportonként két bronzérem kerül kiosztásra, az elődöntők veszteseinek nem kell külön mérkőzniük a harmadik helyért.)

Akiknek nem sikerül dobogóra kerülni az első, kozármislenyi versenyen, azok a második fordulóban újra próbálkozhatnak, kiharcolhatják a budapesti finálén való részvétel jogát. Nem kötelező mindkét versenyen indulni, ám aki csak egy fordulón vesz részt, s az ott szerzett pontja kevés a legjobb nyolchoz, az lecsúszik a fináléról. Így érdemes mindkét kvalifikáló viadalon elindulni, s minél több pontot gyűjteni. Ezen szisztéma alapján bonyolítják le a profik versengését is.

- Újra sportági történelmet írunk, hiszen Magyarországon nem került még megrendezésre többfordulós, döntővel végződő nyílt amatőr MMA országos bajnokság. Bízunk benne, ez a rendezvénysorozat ugyanolyan sikeres lesz, mint az eddigi viadalaink – mondta Juhász Sándor, az MMA Országos Szövetség elnöke.

A nyílt amatőr MMA-bajnokságon természetesen nem csak az MMA Országos Szövetséghez tartozó csapatok indulhatnak, a rendezők szeretettel várnak minden klubot!

I.forduló április 20, Kozármisleny

II.forduló szeptember 2, Debrecen vagy Hajdúszoboszló

Döntő november, Budapest

A nevezési lap letölthető az mmasport.hu weboldalról.

http://www.mmasport.hu/index.php/cimlap/item/215-let%C3%B6lthet%C5%91-nevez%C3%A9si-lap.html

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475196047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andor Péter 2013.08.26. 21:12:29

Tudni lehet hogy pontosan hol és mikor lesz a 2.-dik forduló vagy hogy kinél kell érdeklődni mert semmit nem lehet megtalálni erről.
süti beállítások módosítása