TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Guillard visszatérne Greg Jackson csapatába

2013.03.25. 20:54 td_hriczuakos

A 2011-es év fordulópont lehetett volna Melvin Guillard karrierjében, nagyon közel állt egy esetleges címmérkőzéshez, mivel egy komoly szériát tudhatott maga mögött (9 meccsből 8 győzelem, köztük 4 KO-s). Aztán jött a váltás, Melvin megunta Új-Mexikót és Florida felé vette az irányt, a Blackzilians csapata felé, mely néhány év alatt impozáns neveket csábított magához. A csapatcsere közel sem volt jó döntés Melvin jövőjére nézve, rezgett alatta a léc vereségeit követően, a jiu-jitsu defense-ről ne is beszéljünk. Jöttek a vereségek, melyek egyúttal arra engedték következtetni Melvint, hogy ideje visszatérni Greg Jackson csapatához. Ugyan még mindig szerződés köti a UFC-hez, a következő bunyója egyelőre látótávolságon kívül van.

H.Ákos

Update: Időközben a Jackson's csapat egyértelmű üzenetet küldött, hogy nem kívánják viszont csapatukban látni Melvint. Jelenleg Cowboy Cerrone és Rustam Khabilov karrierjének építésén dolgoznak, Melvin pedig nagyon úgy fest, hogy két szék közé esett. Az UFC egyik legnagyobb eltékozolt tehetsége ismét távolabb került a csúcshoz vezető úttól is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr905170582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása