TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Visszatér Aleksander Emelianenko

2013.03.23. 11:36 td_hriczuakos

Alig 3 hónappal azután, hogy bejelentette visszavonulását, visszatér az MMA vérkeringésébe az orosz Aleksander Emelianenko. A 31 éves veterán 10 éve kezdte el építeni karrierjét, azonban bátyja, Fedor árnyékában talán túl sok volt az elvárás körülötte. Most az orosz ProFc-vel kötött szerződést, és a hírek szerint nyár körül lép ismét a ketrecbe. Elmondása szerint jót tett neki az a kis kitérő a görög kolostorban, ahol olyan tanácsokat kapott, melyek arra biztatták, talán még nem késő újrakezdeni. Miután szárnyra kaptak a hírek a visszatérésével kapcsolatban, sokan arra gondoltak, egyúttal ez azt is jelenti, hogy Fedor is visszatér, ám ő tartja magát a korábban elmondottakhoz, vagyis csak akkor jön vissza, ha Isten is úgy akarja. Reméljük, úgy akarja!

H.Ákos

Soleado & Titusz

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr955163476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2013.03.26. 17:12:32

ő mondta, hogy "olyan erősek az ütéseim, hogy ha nem találnak, akkor a szelüktől megfázol" =) kering a neten egy szenzációs videó, hogyan ütötte ki már messze túl a csúcson a nagyarcú James Thompsont (www.youtube.com/watch?v=82PWQqiEB6g)
süti beállítások módosítása