TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mi lesz veled Nick Diaz?

2013.03.18. 21:36 td_axl

113_georges_st-pierre_vs_nick_diaz_gallery_post_1363638034.jpg_900x600

Hétvégén sokan azt várták, hogy Nick Diaz képes lesz GSP ellen is azt hozni, mint BJ Penn vagy Daley ellenében, de őszintén szólva Nick is úgy festett St-Pierre ellen, mint a bajnok eddigi ellenfelei: becsomagoltan birkózó masnival átkötve.  A hátáról nem tudott ellenállni Diaz túlzottan GSP munkájának, állva pedig enervált volt, lassú az igazi károkozáshoz.

Aztán az eredményhirdetéskor ismét a visszavonulásáról beszélt, hogy nem kell már neki ez a sz*r, de mielőtt elhagyta volna az arénát, már ki is hívta GSP-t egy visszavágóra, mert már tudja, hogy kell megállítani a földre viteleit és legközelebb megverné. A színfalak mögött meg Braulio Estima kézfogását nem fogadta, inkább ellökte, akivel mellesleg van egy lejátszatlan jiu jitsu bulija.

Nyilatkozgatta aztán Nick, hogy a jelenlegi csapata nem tudta segíteni a felkészülésben, Cesar Gracie-nél meg elpattant már valami, arról beszélt, hogy nem biztos abban, hogy érdemes menedzselni a Diaz srácokat, főleg Nicket. le kell ülniük dumálni. Közben Diaz meg benyögött olyat a mikrofonba, hogy sosem fizetett még adót életében, a millaközeli meccspénz az elmúlt években meg lehet, hogy felkelti a tengerentúli NAV érdeklődését. Szóval visszavonult, de jelzi, hogy ilyen Hendricks féle arcokkal ne rakják össze legközelebb, mert nincs nevük, ilyen srácok nem inspirálják. Mi lesz veled Nick, ellened a világ, egyedül harcolsz ellene, az árnyakkal azonban nem bírhatsz, főleg, ha a sajátjaidat látod…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr225144243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása