TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei Silva Németországban

2013.03.10. 21:31 td_axl

Nem mindennapi élményben lehet része a németországi MMA rajongóknak, hiszen nem mást, mint a brazilok élő legendáját, Wanderlei Silvat láthatják testközből. A korábbi Pride bajnok és UFC legenda a tervek szerint két napig élvezi majd a németek vendégszeretetét. Meghívásukra megjelenik Kölnben, ahol a FIBO Power elnevezésű rendezvény díszvendége lesz.

wandi.jpg

A FIBO Power Európa egyik legnagyobb testépítő, harcművészeti és életmód kiállítása.Ezen a hétvégén karöltve a FIBO rendezvénnyel kerül lebonyolításra a Respect.FC 9 gálája, mely Wandy második német állomása lesz. Azok, akik megvásárolják a közel 100 eurós VIP-jegyet, akár még közös fotót is készíthetnek a ring mellett a „Baltás Gyilkossal”. A FIBO Power április 11-től 14-ig tart. Wanderlei a hétvégi programokra ugrik majd be, szombaton a gálára, vasárnap pedig a kiállítás zárónapjára.

Wandy az elmúlt hétvégén a régi idők dicsőségét idéző teljesítményének köszönhetően kiütötte Brian Stannt, ezzel is jelezve, hogy van még benne tűz, és esze ágában sincs a sporttól visszavonulni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765126759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása