TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 160: Dos Santos vs Mark Hunt, HIVATALOS!

2013.03.09. 13:47 td_axl

hunt_1.jpg

Úgy tűnik, lezárja az UFC Alistair Overeem sérülése körül kialakult szappanoperát. Overeem nem tud kiállni május 25-én Dos Santos ellen, izomszakadása miatt úgy tűnt, hogy nyárra tolják a találkozót. A hírek arról szóltak, hogy Mark Hunt szívesen helyettesítené Overeem-et az ex brazil bajnok ellen. Erre jött Dana White és azt írta, hogy maga Hunt nem élt a felkínált lehetőséggel. Aztán Hunt is írt Twitterén, hogy sosem mondott nemet felajánlott küzdelemre, szóval azt lett a vége, hogy Dana és Hunto-San telefonáltak egy jót és az eredmény: május 25-én Mark Hunt lesz Junior Dos Santos ellenfele! Overeem valószínűleg csak június környékén tér vissza, ellenfelet még keresnek neki.

Már sokszor írtam, hogy Mark Hunt számára a nehézsúlyú top 5-ből igazán ideális ellenfél Junior Dos Santos lenne, én komoly esélyt látok arra, hogy Hunt tovább vigye a tündérmeséjét és Juniort legyőzve az egykor temetett Szuper Szamoai a címért menjen, 12-13 évvel a K-1 bajnoki övet követően. Baszki…

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr155124618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása